Поръчки: 0899 107 482
Доставка от 5,90лв.* до офис на Еконт, за поръчки до 1 кг.
ЗЕЛЕНА ХУМА ВЕНТИЛИРАНА НА ПРАХ 500гр. ИТАЛИЯ

ЗЕЛЕНА ХУМА ВЕНТИЛИРАНА НА ПРАХ 500гр. ИТАЛИЯ

В наличност

Производител: Балев Био

Още от древността египтяните са били наясно с чудотворните свойства на зелената глина. Освен в за мумификация (поради антибактериалните и свойства), са я ползвали и срещу отравяния - дори с гъби, както и за заздравяващи компреси. 

Активната глина на Argital е 100% натурален продукт. Тя е особено рядко срещана глина, тъй като е с морски произход. Може да се открие в южната част на Сицилия, на чисто, слънчево и проветриво място почти през цялата година, недалеч от Средиземно море.

Натурално активната вентилирана глина влияе положително на целия организъм. Нито една част на тялото не остава недокосната от нейните лечебни свойства и енергия. Съдържа минерали и олигоелементи, които след като попаднат във вътрешността на стомашно-чревния тракт снабдяват с минерални вещества организма и абсорбират токсините.

В природата глината играе ролята на филтър за микроорганизмите и бактериите. Много тревопасни животни инстинктивно ядат от нея, за да изхвърлят отровите, когато са погълнали токсични растения. Лечебните й свойства са добре познати на древните култури. Тя е един от най-ефективните естествени чревни детоксикиращи агенти. Зелената глина притежава свойството да атакува и унищожава вредните микроорганизми, без да разрушава клетките.

Зелената глина има син тюркоазен цвят. При досег със слънцето се изсушава и този интензивен цвят става зелен, а след това светло сив, тъй като изсъхва и остава без влага. След което се смила в специална мелница, докато се превърне във фин прах.
Може да се похвали с много предимства.

 

Какво трябва да знаете за Активната глина на Argital

✔ 100% натурален продукт
✔ изсушена на слънце в южната част на Сицилия, Италия
✔ богата на минерални соли и олигоелементи
✔ с размер на глинестите частици <4 μm (микрон)
✔ минава през тялото, без да се храносмила
✔ високо енергийна и отличен антидепресант
✔ помага при възпаление на стомаха и червата
✔ бори се с процеса на стареене
✔ тонизира нервната система и връща доброто настроение
✔ увеличава Т-клетките и осигурява свободен достъп на кислород в кръвта
✔ намалява свободните радикали и и абсорбира токсините
✔ подобрява функциите на имунната система и клетъчното дишане
✔ пречиства и подсилва организма
✔ източник на природни микроелементи, присъстващи в морската вода
✔ притежава общи противовъзпалителни свойства
✔ за естествено подсилване през есента

 

Указания за употреба:

използвайте сутрин. Разтворете една чаена лъжичка глина в чаша минерална вода, разбъркайте добре и оставете да престои 5 мин. Изпийте водата, оставяйки утайки на дъното на чашата. В случай на диария, хранително отравяне или отравяне с лекарство, излагане на радио-излъчване, утайката може да се приема в период от 1 до 2 седмици.

Странични ефекти: няма странични ефекти за пиене само на глинена вода. Ако се приема и утайката, може да предизвика запек.

Химически състав:

силициев двуокис (SiO2) — 35,20%; алуминий (Al2O3) — 9,80%; титан (TiO2) — 0,20%; желязо (Fe2O3)— 4,40%; магнезий (MgO) — 3,80%; калций (CaO) — 26,70%; натрий (Na2O) — 0,40%; калий (K2O) — 0,40%; олигоелементи — 0,1%; пепел — 19,00%. Капацитет на катионен обмен — добър.

Опаковка: 500 гр.

Произход: Италия

Цена: 8.99лв.

Pin it