Поръчки: 0899 107 482
Доставка от 4,90лв.* до офис на Еконт, за поръчки до 1 кг
ВИТАМИН Б 17 КОМПЛЕКС 60капс.

ВИТАМИН Б 17 КОМПЛЕКС 60капс.

В наличност

Производител:

Комплексна хранителна добавка с „Леатрил“, която благоприятства имунитета, укрепва здравето, създава жизненост и енергичност.

Предназначение: Основна съставка на хранителна добавка В17 КОМПЛЕКС са сушени кайсиеви ядки и кайсиево масло, съдържащи витамин В17 (наричан още Леатрил), който благоприятства имунитета.
Гъбите Кладница и Рейши съдържат бета – глюкани, които повлияват благоприятно регенерацията на клетките, както и фибри, които оказват благоприятно действие върху чревната перисталтика.
Плодовете на облепихата имат благоприятен ефект върху съдовата еластичност и способността за съсирване на кръвта.
Кладницата оказва благоприятно действие върху нивата на кръвната захар и на мазнините, както и върху кръвното налягане.

Хранителни стойности за препоръчителна дневна доза (4 капс.):

Кайсиеви ядки - 640 мг.
Бетаглюкани - 275,52 мг.

Препоръчителна употреба: по 1 - 2 капсули два пъти дневно преди хранене. Може и да са разделят и съдържанието да се добави в храната или водата. За оптимален ефект се препоръчва приемане на хранителна добавка В17 комплекс в продължение на 3-6 месеца.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва за деца под 3 години, бременни и кърмещи жени.
Да се съхранява на сухи и проветриви места при температура под 25 ºС.

Състав на 1 капсула: сушени кайсиеви ядки на прах, сушени плодове Облепиха (Hippophae rhamnoides) на прах, сушени гъби Рейши (Ганодерма луцидум) на прах, сушени гъби Кладница (Pleurotus ostreatus) на прах, масло от кайсиеви ядки и желатин.

Опаковка: 60 капсули.

Производител: Глобал Хелт ООД, България.

 

Цена: 53.90лв.

Pin it