Поръчки: 0899 107 482
Доставка от 5,90лв.* до офис на Еконт, за поръчки до 1 кг.
ВЕНОТОН - S КРЕМ ЗА РАЗШИРЕНИ ВЕНИ 50мл.

ВЕНОТОН - S КРЕМ ЗА РАЗШИРЕНИ ВЕНИ 50мл.

Продукта НЕ е наличен!

Производител: Други

ВЕНОТОН – S е уникална научна разработка, която създава специален крем за подхранване, омекотяване и тонизиране на кожата. Специфичната комбинация от доказани билки помага при разширени вени и хемороиди.

 

Хората с разширени вени често след кратко стоене прави или след продължително ходене пеш  са с подути, изморени крака и в края на деня обувките изглеждат твърде тесни. Не ставайте жертва на собственото си тяло! СЛОЖЕТЕ КРАЙ НА БОЛКАТА ОТ РАЗШИРЕНИТЕ ВЕНИ С ВЕНОТОН – S!

 

При жените тези оплаквания често се засилват няколко дни преди и по време на менструация. При силно разширени вени в резултат на нару­шената циркулация кожата може да се оцвети в кафяво – най-често в областта на глезените, което би смутило дори и жената с най-хубавите крака. Ето защо разширените вени са преди всичко козметичен проблем: нагънатите синкави линии по протежение на краката се възприемат като нелицеприятни!

 

Причината за появата на разширените вени е, че кръвта не се придвижва от тялото обратно към сърцето само от това, че сърцето помпи. Кръвта във вените се придвижва към сърцето и поради това, че мускулите се свиват. При това, за да не тече в погрешна посока, вените имат вентилоподобни клапи. Ако тези клапи по някак­ва причина не функционират правилно, част от кръвта, която трябва да тече към сърцето, ос­тава във вените, разположени по повърх­ността на мускулите. Тъй като вените проти­воположно на артериите имат относително тънък мускулен слой, те се разширяват и нагъ­ват: образувало се е варикозно разширение. Предполага се, че при възникването на разшире­ните вени играят роля наследствени фактори. Едрата фигура, ограниченото движение на тя­лото, наднорменото тегло, предимно стояща­та или седяща работа и храната с малко баласт­ни вещества вероятно допринасят за развити­ето им.

 

Рискът от заболяване нараства с възрастта. Жените се засягат по-често в сравнение с мъже­те – при шейсетгодишните 44% от мъжете и 62% от же­ните са с разширени вени.

 

Рискът от получаване на разширени вени може с известна вероятност да се ограничи чрез след­ните мерки:

 

- храна, богата на баластни вещества

- поддържане на нормално тегло

- достатъчно движение

- ограничаване продължителния престой на ед­но място

- повдигане краката на високо толкова често, колкото е възможно

 

Начин на употреба: Нанасяйте 1,2 пъти на ден с леки масажни движения.

 

Състав: маслени извлеци от лайка, корен от бял оман, листа от смрадлика, цвят от невен, кори от дъб, вазелин и бронопол.

 

Опаковка: 50 мл.

 

Производител: Сайра Загоре ООД, България

Цена: 29.90лв.

Pin it