Поръчки: 0899 107 482
Доставка от 5,90лв.* до офис на Еконт, за поръчки до 1 кг
ВЕНИФИТ 120табл. ТОШКОВ

ВЕНИФИТ 120табл. ТОШКОВ

В наличност

Производител: Томил Херб

СЪСТАВ:
 
Невен, драка, алое, овес, алфа-алфа, жиловлек, леска, върба, блатен аир, гинко билоба, розмарин, зърнастец, бреза, цикория, малтодекстрин, магнезиев стеарат.
 
ПОКАЗАНИЯ:
 
Подобрява тонуса и укрепва стените на венозните кръвоносни съдове; отстранява чувството на тежест и напрежение в краката.
 
ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:
 
По 2 таблетки 3 пъти дневно след хранене.
 
Как действа?
 
Венифит е билков продукт, подходящ за хора с разширени вени. Подобрява оросяването на крайниците и регулира тонуса на кръвоносните съдове. Облекчава болката при разширени вени и тромбофлебит. Премахва чувството на тежест, напрежение и умора в краката.
 
Как и колко може да се приема?
 
Благоприятното действие на Венифит се проявява след 2-та седмица на приема. Препоръчва се приемането през целия летен период (от м. Май до м. Септември).
 
Състав:
 
Състав 1 табл.в мг / Дневна доза в мг
 
Инулин 175 /1050
Невен 35 / 210
Драка 25 / 150
Алое 25 /150
Овес 25 /150
Полски хвощ 25 /150
Алфа - алфа 20 / 120
Живовлек 20 / 120
Леска 20 / 120
Върба 20 / 120
Блатен аир 20 /120
Гинко билоба 20 /120
Розмарин 20 /120
Зърнастец 20 / 120
Бреза 15 / 90
Цикория 15 / 90
 
 
Билките, които се използват във Венифит са екологично чисти. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент.. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.
 
Какво е Инулин и как действа ?
 
Инулин - важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик, който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни със 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо.
 
Има ли нежелателни и странични ефекти?
 
Венифит няма нежелателни и странични ефекти. Въпреки това, не се препоръчва приемането му при бременност и кърмене, заради физиологичните промени в женския организъм през този период. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Венифит не може да се получи. Венифит не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.
 
Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?
 
Венифит може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките „Невен".
 
Внимание:
 
Да не се превишава дневната доза.
 
Продуктът не може да замести разнообразното хранене.
 
Условия за съхранение:
 
На сухо и защитено от пряка слънчева светлина място.
 
Да се съхранява на места недостъпни за деца!
 
Производител: България
 
Цена: 13.60лв.

Pin it