Поръчки: 0899 107 482
Доставка от 5,90лв.* до офис на Еконт, за поръчки до 1 кг.
СИРИУС Д КЛАСИК 100гр.

СИРИУС Д КЛАСИК 100гр.

В наличност

Производител: Сириус 2Д ЕООД

Това е класическата формула, добре познатият до момента основен продукт на Сириус-Д, с подобрена формула. Освен активното вещество, източник на висококачествени протеини, съдържа куркума и канела. Изключително подходящ е за поддържащ и профилактичен прием. Поддържащият режим с Classic цели да осигури на организма укрепващите съставки за достатъчно продължителен период от време, необходим за постигането и задържането на окончателните положителни резултати. Може да се приема неограничено време. Няма предозиране. Не са известни противопоказания.

Хранителна добавка Сириус-Д е иновативен продукт, чиято основна функция и полза е насочена към подпомагането на възстановителните процеси протичащи в човешкото тяло. Благодарение на уникалната формула създадена от българския професор-химик Димитър Димитров, Сириус-Д има възможност да бъде полезен в много направления в които дори съвременната стандартна медицина все още търпи дълбоко развитие.

 

Редица заболявания и травми биват повлияни и по-бързо преодолени, благодарение на правилния и ритмичен прием на Сириус-Д. Продуктът цели осигуряване на по-бързо и по-качествено възстановяване след прекарана болест, оперативна намеса или друг дегенератативен процес. Съставът от монопротеини и аминокиселини, успява чрез наслагване да активизира и засили регенеративните функции на имунната система и един вид да върне организма към младостта му, когато той сам е можел да ускори процеса на  възстановяване при травми и различни заболявания.

 

Приемът на продукта може да бъде осъществен от хора на всякаква възраст и състояние. Тук са изброени някои от заболяванията при които е наблюдаван възстановителния ефект на Сириус-Д:

 

Опорно-двигателен апарат:

Спортни и други травми: Коксартроза, гонартроза, спондилартроза. Премахва обездвижвания на ставите,дискова херния, дископатии, мускулни атрофии, парализа, разкъсвания на минискус и ахилес.

 

Сърце и кръвоносна система:

Възстановява организма след инфаркт и инсулт и действа превантивно. Помага при коронарна и исхемична болест на сърцето. Хипертония. Разширени вени и хемороиди. Действа регенеративно при пороци на клапите на сърцет. Аритмия. Декомпенсация на сърдечния мускул.Сърдечна недостатъчност. Аневризми и стеснение на аортата.

 

Автоимунни заболявания:

Постига положителни резултати при множествена склероза, успешно подпомага възвръщане на чуствителност в крайници. Лупус. Синдром на Сьогрен. Синдром на Хашимото. Ревматоиден полиартрит.

 

Очни болести:

Диабетна ретинопатия, разлепване на ретината, дегенерация на ретината, дегенерация на роговицата и макулата. Глаукома. Перде. Потъмняване на роговицата. Помътняване на очната течност, поява на петна, точки.

 

Бъбреци:

Подпомага възстановяването на функциите на бъбреци при хора на хемодиализа и чакащи трансплантация. Раздробява камъни в бъбреците.

 

-Детски паралич. Детска церебрална парализа – значително подобрение.

-Стомашно-чревни заболявания. Гастрит. Колит. Гастроезофагиален рефлукс. Промени в лигавицата на стомаха, тънкото и дебелото черво.

-Подпомага премахването на полипи по добелото черво и целия храносмилателен тракт.

-Простата. Аденом. Стеснение на пикочния канал.

-Диабет. Подпомага премахване на последствията. Декубитални рани.

-Последствията от подагра. Паркинсон. Камъни в жлъчката.

-Черен дроб. Цироза. Чернодробна стеатоза. Стеноза.

-Системна склеродермия. Синдром на Рейно. Съединително- тъканна малостойност.Незарастващи рани.

-Подпомага премахването на шипове, кисти, миоми, хематоми и други нехарактерни за тялото образования.

 

При профилактичен прием ефектът се изразява в подпомагане на цялостната дейност на организма, основно на сърдечно-съдова система, подпомага избягването на инфаркт, инсулт, високо кръвно, очни проблеми. Поддържа тъканите млади и еластични и засилва имунната система.

Режим на прием:

Режим Продукт Тегло Доза Период на прием
Стартов/интензивен/

Спорт

Интенз

До 40кг. 10-15гр. 30-90дни
    40-60кг. 20гр. 30-90дни
    60-100кг. 20-25гр. 30-90дни
    100-150кг. 25-35гр. 30-90дни
    над 150кг. 35-40гр. 30-90дни
Поддържащ/неинтензивен/

Класик

Лайт

До 40кг. 10-15гр. неограничен
    40-60кг. 20гр. неограничен
    60-100кг. 20-25гр. неограничен
    100-150кг. 25-35гр. неограничен
    над 150кг. 35-40гр. неограничен

Забележка: 1супена лъжица = 5грама

За деца под 20кг. препоръчителната доза е 10грама.

Производител: Сириус 2Д ЕООД, Севлиево, България

Цена: 36.00лв. 33.00лв.

Pin it