Поръчки: 0899 107 482
Доставка от 4,90лв.* до офис на Еконт, за поръчки до 1 кг
КАЛЕНДУЛА ПРИ РАНИ Д-Р ПАШКУЛЕВ 35мл.

КАЛЕНДУЛА ПРИ РАНИ Д-Р ПАШКУЛЕВ 35мл.

В наличност

Производител: Веридия 21

Подходящ при груби и напукани устни и ръце, профилактично за поддържане на кожата. Един от продуктите, при които е възможно съчетаване на високо качество с масово достъпна цена. Съдържащият се в крема “Календула” натурален екстракт от невен (извлечен по щадяща нискотемпературна технология) е богат на биологично активни вещества с благоприятно влияние върху възстановителните процеси в кожата и меките тъкани при трудно заздравяващи рани, цепнатини и изгаряния.

Действие: регенериращо, противомикробно и обезболяващо действие.

Приложение: пресни или трудно заздравяващи рани и изгаряния, напукана и захабена кожа, охлузвания, за предпазване на ръцете и други открити кожни повърхности при излагане на атмосферни, битови или професионални вредности.

Препоръки: Поради отсъствието на дестилационни етерични масла, животински, млечни и пчелни съставки, кремът може да се прилага и от лица, свръхчувствителни към тези продукти. Особено е ценно приложението на продукта в случаите, когато се избягва употребата на различни медикаменти, например при част от хомеопатичните назначения.


Производител: Веридия 21

Цена: 3.90лв.

Pin it