Поръчки: 0899 107 482
Доставка от 5,90лв.* до офис на Еконт, за поръчки до 1 кг.
ФЛЕКСИ ЖИВОТИНСКИ ЖЕЛАТИН 250гр.

ФЛЕКСИ ЖИВОТИНСКИ ЖЕЛАТИН 250гр.

В наличност

Производител: Gelita group

Колагеновият протеин (Flexy), съставен главно от желатин е най-често срещания жизнен протеин в структурата на бозайниците. Желатиновият хидролизат (Flexy) (колагенов протеин) се произвежда от избрани колагенови компоненти. Използваните суровини са телешки и свински цепени кожи, получени от професионални кланици, одобрени от медицинските власти власти за човешка консумация. От много време желатиновият хидролизат (Flexy) се счита за много полезен за поддържане на ставите в човешкото тяло.

Flexy е диетична хранителна добавка, която може да подпомогне съхранението и повторното изграждане на колагена като предпазва частичното износване и разкъсване на гъвкавите връзки в човешкото тяло. Flexy се произвежда посредством уникален ензимен хидролизен процес, в резултат на който се получава продукт с много ниско молелулно тегло. Готовата прахообразна форма е изключително стабилно агломерирана чрез прахово сушене. Основата на Flexy е хидролизиран колаген, протеина на който е изграден от 19 различни аминокиселини свързани с пептидни връзки в къси молекулни вериги с тройна спираловидна структура. Поради изключително ниското молекулно тегло, дозирани количества Flexy могат да се поемат в храносмилателният тракт без проблем. Flexy е една от най-съвременно изпробваните хранителни добавки предлагани на пазара и се доказва като напълно безвреден продукт.

Ежедневното натоварване на ставите, а още повече травмите, карат доста хора да страдат при ходене или движение. Болката в опорно-двигателният апарат понякога отшумява, ако оставим в покой болезнените стави, но кой може да си го позволи в днешното забързано време? Всеки я е изпитвал на младини от претоварване, неудобна поза или еднотипни движения. Хората с остеоартрит и ревматоиден артрит, както и скованост в ставите могат да добавят още един изключително полезен болкоуспокояващ продукт.

 - спомага за уплътняване на костната маса;

 - има положително въздействие върху колагеновата структура на ставните връзки;

 - усвоява се лесно от организма;

 - подпомага поддържането на здрави ставни връзки, хрущяли и сухожилия;

 - подхранва кожата, косата, ноктите и зъбите;

 - одобрен като здравословна храна;

 - подобрява подвижността на ставите;

 - спомага възстановяването на износените хрущяли;

 - при травми на опорно-двигателният апарат;

 - за хора извършващи тежък физически труд;

 - за активно спортуващи.

Указания за употреба: Приема се 10 гр. дневно като се разтваря в плодова или млечна напитка. Продуктът се препоръчва на хора, страдащи от ставни или костни смущения, спортисти и хора, грижещи се за красотата на своята коса, кожа и нокти.

Производител: Германия

Цена: 26.00лв.

Pin it