Поръчки: 0899 107 482
Доставка от 5,90лв.* до офис на Еконт, за поръчки до 1 кг.
БРОНХОПАМ + ЕХИНАЦЕЯ ЗЕЛЕН ЧАЙ ФИЛТЪР Д-Р ПАМУКОВ 30броя

БРОНХОПАМ + ЕХИНАЦЕЯ ЗЕЛЕН ЧАЙ ФИЛТЪР Д-Р ПАМУКОВ 30броя

В наличност

Производител: Пам Медика

Бронхо Пам е носител на златни медали, специални награди и купи от 3 континента.

Изобретен e от проф. д-р Димитър Памуков, директор на Научно-практическата база по фитотерапия към Министерството на народното здраве в България, отличен за иновативен принос към медицината.

Без странични ефекти. 100% натурален. Без консерванти, ароматизатори, пълнители, подсладители, подобрители на вкуса, кофеин и оцветители.

Бронхо Пам е сред най-популярните клинично изпитани препарати за белодробни заболявания – остър, хроничен и астматичен бронхит, както и грип и др., от 80-те години до наши дни. 100% природeн и без странични ефекти. Подходящ е за употреба от възрастни и деца над 3-годишна възраст. Клинично изследван за деца и възрастни в Медицинска Академия-София, Химико-Фармацевтична Академия в Санкт Петербург-Русия, Американския Ботанически Съвет (American Botanic Council) и Българската Академия на науките. Подходящ при грип, бронхити, астма и ХОББ.

Ефективен за профилактика на остри вирусни инфекции при навременното му приложение в указаните дози. Пациенти със сърдечно-съдови заболявания, диабет, хроничен бронхит, астма и ХOББ, възрастни и деца над 3 години, следва да употребяват Бронхо Пам по-продължително време през зимния сезон и по време на вирусни епидемии поради етиологията на заболеваемостта.

Доказан е противовирусния и антигрипен ефект на формулата върху ендемични щамовe, според изследвания на Българската Академия на науките. Проучванията установяват, че комбинацията инхибира (потиска) размножаването на най-често срещаните щамове на вирусите на грипа A(H1N1) и A(H3N2), както и други РНК вируси.

Предназначение:

Бронхо Пам е иновативна билкова хранителна добавка, която оказва благоприятен ефект върху белодробната структура и функцията на белодробната и имунна система.

Билковите съставки на този продукт се отглеждат в сътрудничество с водещи специалисти от БАН.

Проф. д-р Памуков - над 50 години успешни препарати за бронхити и грип

Проф. д-р Димитър Памуков е водещ български лекар, получил международна популярност с умението си да лекува редица нелечими заболявания и като един от създателите на съвременната Научна фитотерапия. Тя е базирана на задълбочени изследвания н лекарствените растения, придружени с клинични проучвания. Опитът му датира от 1942 г. и през 1975 г. създава първата по рода си в България Научно-практическа база по фитотерапия към Министерството на здравеопазването, която е и една от първите и водещи в света. Книгите му, сред които е и "Природна аптека", са издадени на няколко езика с общ тираж над 2 000 000 бр.

Съдържание:

Стръкове от Мащерка (Thymus vilgaris), Цветове от Ехинацея (Echinacea purpurea), Листа от Градински чай (Slavia officinalis), Листа от Мента (Mentha piperita), Сладък корен (Glycyrrhiza glabra).

Съдържание в дневна доза (2 филт. пакетчета):

Мащерка - стрък (Thymus vilgaris): 700 mg
Ехинацея - цвят (Echinacea purpurea): 700 mg
Градински чай - лист (Slavia officinalis): 600 mg
Мента - лист (Mentha piperita): 600 mg
Сладък корен (Glycyrrhiza glabra): 400 mg

Рецептата на продукта е защитена с патент!

Начин на употреба:

За деца от 4 до 7 год.: 2 филтърни пакетчета дневно.

За деца от 8 до 18 год.: 2-3 филтърни пакетчета дневно.

За възрастни: 4-6 филтърни пакетчета дневно.

Хранителна добавка. Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене. Няма наблюдавани противопоказания.

Опаковка: 30 филтърни пакетчета х 1.5 g

Цена: 6.30лв.

Pin it