Поръчки: 0899 107 482
Доставка от 4,90лв.* до офис на Еконт, за поръчки до 1 кг
БИОХЕРБА ТЕЧЕН ВИТАМИН Е 50мл.

БИОХЕРБА ТЕЧЕН ВИТАМИН Е 50мл.

В наличност

Производител: Биохерба

Действие: Витамин Е е антиоксидант и сподпомага предпазването на клетките на човешкия организъм от вредното влияние на оксидантите (свободните радикали), които се образуват в него под действието на околната среда (от ултравиолетовите лъчи, токсичните вещества в замърсеният въздух и цигареният дим), а също така се образуват в телата на хората и при емоционален стрес, дишане, храносмилане, спортуване и дори сън. Витамин Е се свързва с кислорода и не му позволява да се превърне в токсични съединения. Така червените кръвни клетки (еритроцитите) получават повече кислород, който те доставят навсякъде в човешкият организъм. Витамин Е е важен за клетъчното дишане на сърдечния и скелетните мускули, както  и за техните нерви като осигурява функционирането им с по-малко кислород, т.е. придава им издръжливост. Витамин Е разширява кръвоносните съдове, укрепва капилярните стени, подпомага снабдяването на клетките с хранителни вещества и подпомага предпазването на еритроцитите от вредни вещества.

Състав: Витамин Е - течен

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка по една капка дневно, препоръчително по време на хранене.

 Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: Витамин Е – 5капки – Витамин Е 100мг.

Съдържание на дневна доза: Витамин Е – 5капки – Витамин Е 100мг.

Хранителната стойност на хранителна добавка: 3682kJ/896kcal.

Внимание: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.

Производител: Биохерба Р ООД

Цена: 19.99лв.

Pin it