Поръчки: 0899 107 482
Доставка от 5,90лв.* до офис на Еконт, за поръчки до 1 кг
БЕРБЕРИН ПРИ ДИАБЕТ ВИТАГОЛД 90табл.

БЕРБЕРИН ПРИ ДИАБЕТ ВИТАГОЛД 90табл.

В наличност

Производител: Вита Голд

Берберин на Vitagold е хранителна добавка, която допринася за запазване на нормалните нива на кръвна захар. Подпомага метаболитните процеси и контрола на телесното тегло.
 
Страдащите от диабет, знаят колко ограничаващи и трудни за спазване са режимите на хранене и как само един бонбон може да влоши общото състояние на организма. Хората с влошено качество на живот и слаба имунна система, са по-предразположени към подобен тип заболявания. Дефицитът на хранителни вещества и нездравословната храна са основни причини за това. Берберин на Vitagold снабдява организма с важни вещества, без да се налага промяна в начина на живот. Той е изцяло природен продукт, използван в китайската медицина заради своите лечебни свойства. Подпомага протичането на редица процеси в тялото и допринася за по-бързото понижаване на високата кръвна захар. Активните му съставки успешно редуцират глюкогенезата в черния дроб, което води до балансиране нивата на кръвна захар. Берберин на Vitagold подпомага работата на имунната система и процеса на регенерация на черния дроб. Притежава мощен антибактериален ефект.
 
Берберинът се извлича под формата на екстракт от стъблата и корените на Куркуминовото дърво (Berberis aristata). Влияе благоприятно върху голяма част от системите в човешкото тяло, благодарение на микроелементите, които съдържа. Понижава нивата на кръвната захар, подобрява функциите на черния дроб и повишава имунитета. И това са само част от ползите от приема на Берберин като хранителна добавка.
 
Действия на добавката:
 
  - допринася за поддържане на нормални нива на кръвната захар;
  - подпомага метаболитните процеси в тялото;
  - съдейства за поддържане на нормално телесно тегло.
 
Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка дневно с 200 мл вода, по време на хранене.
 
Състав: в 1 таблетка(максимална дневна доза):
 
Берберин (Екстракт от корени и стъблана Куркуминово дърво) 400 мг
 
Помощни вещества: пълнители: калциев фосфат, микрокристална целулоза, нишесте, антислепващи агенти: силициев диоксид магнезиеви соли на мастни киселини.
 
Внимание: Не приемайте продукта при наличие на свръх чувствителност към някоя от съставките.
Не се препоръчва за деца под 12 години, бременни жени и кърмещи майки.
Не използвайте като заместител на разнообразното хранене.
 
Съхранение: В оригиналната опаковка, на прохладно, сухо място, недостъпно за деца, при температура под 25 градуса.
 
Опаковка: 90 таблетки.
 
Произведен за: "ВИТАГОЛД" ООД, България.
 
 
Цена: 26.59лв.

Pin it