Поръчки: 0899 107 482
Доставка от 5,90лв.* до офис на Еконт, за поръчки до 1 кг.
АВИА БЪЛГАРСКА ЧЕРНА ХУМА НА ПРАХ 250гр.

АВИА БЪЛГАРСКА ЧЕРНА ХУМА НА ПРАХ 250гр.

В наличност

Производител: Авиа

ръчно мляна, добита без допир с метал

Състав: 100% натурална черна хума

Действие: Мощно козметично и помощно средство. Има много силен ефект за пречистване на тялото. Съдържа много силиций, калций, магнезий, калий, желязо, цинк, натрий и други минерали. Препоръчва се за кожа склонна към поява на пъпки и черни точки, при възпаления и алергични обриви, за нормализиране на функцията на мастните жлези и стягане на порите. Пречиства кръвта и лимфата. Прилага се още за отслабване в козметичните процедури. За коригиране на наднорменото тегло, укрепване на имунната система, подобряване на съня и настроението, тонизиране на организма са подходящи баните с черна глина.

Приложение: Маска за лице: Хумата се разбърква с вода в стъклен или дървен съд с дървена лъжица (да не е метална). Прави се хомогенна смес и се нанася на лицето от 5 до 15 минути, след което се изплаква обилно с хладка вода. При необходимост може да се постави хидратиращ крем според типа кожа.
Миенето на лицето с хумена вода също ще запази кожата ви по-дълго време без бръчки и други несъвършенства.

Бaня с хума:  В леген се сипва около 39°C вoдa c paзтвopeнa в нeя 2-3 cyпeни лъжици xyмa. Бaнятa ce пpaви ĸaтo ce тoпят caмo cтъпaлaтa нa ĸpaĸaтa oт 10 дo 15 минyти.

Препоръчително: Хумата не бива да се съхранява в метални съдове, не бива да влиза в контакт с каквито и да е метални предмети, които могат да променят химичния й състав. Най-добре няколко дни преди да бъде използвана, да се изложи на въздух и преки слънчеви лъчи.

Производител: Бредис ООД, гр. Варна

Цена: 4.20лв.

Pin it